Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Marieke. Ik ben een creatieve, zorgzame, bezige bij met hart voor vormgeving, de natuur en het welzijn van de mens in het bijzonder. 
Enige tijd geleden was ik op zoek naar prematuur kleertjes voor een kindje dat waarschijnlijk te vroeg geboren zou worden. In deze heftige en spannende periode voor de ouders wilde ik graag een lichtpuntje brengen. Daarom zocht ik naar iets dat comfortabel, lief, zacht, en hip was, gemaakt van Bio katoen en van een goede kwaliteit. Tijdens deze zoektocht ontdekte ik dat ik het niet echt kon vinden in het huidige aanbod van de (web)winkels.

In samenspraak met de NICU van diverse ziekenhuizen heb ik vervolgens een lijst met wensen opgesteld en met deze kennis en mijn jarenlange ervaring als coupeuse ben ik aan de slag gegaan om voor u een mooi en compleet aanbod samen te stellen uit heerlijk zachte biologische stoffen.

Het zou dan ook heel mooi zijn wanneer de met veel zorg en liefde handgemaakte prematuur kleertjes en accessoires van Maatje prematuur, net dat beetje extra comfort kunnen bieden en de dag een beetje mooier mogen kleuren door een “Maatje” te zijn!

© 2017 - 2024 Maatje prematuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel