Couveusedeken, Geurdoekje, Knuffeldoekje en een Naamslinger

De superzachte dubbelzijdige couveusedoeken of couveusedekentjes van Maatje prematuur zijn gemaakt uit enerzijds Bio katoenen jersey en anderzijds van superzachte Bamboe badstof jersey! Door de aangepaste grootte zijn de couveusedoeken ideaal om in de couveuse te gebruiken door het kindje er op te leggen of lekker toe te dekken. Wanneer de couveusedoek 's nachts door mama op de huid wordt gedragen krijgt het haar geur. Als de couveusedoek dan de volgende dag bij het kindje wordt gelegd, kan het kindje mama heel dichtbij voelen waardoor er een gevoel van geborgenheid en vertrouwen kan ontstaan. De couveusedoek is vanwege het formaat ook ideaal om als omslagdoek te gebruiken wanneer het kindje uit de couveuse op schoot mag.

De couveusedoek of couveusedeken is te krijgen in verschillende maten.  Het kleine geurdoekje van 15 x 15 cm is ideaal om in de couveuse te leggen zodat het kindje het gevoel krijgt dat mama dicht bij is. NB.: BIJNA ELK STOFJE UIT DE WEBSHOP KAN JE GEBRUIKEN VOOR DE DEKENS/DOEKJES  ( vraag naar de mogelijkheden en/of geef het even aan in het opmerkingenveld tijdens je bestelling)

Een fijn knuffel "Maatje" voor je babytje !! Deze knuffel van heerlijke zachte bamboe badstof kan ook in de couveuse gelegd worden als geurdoekje.

Hoe leuk is het om een naamslinger voor je kindje te laten maken! Graag overleggen we met je over de mogelijkheden.

Tip: Een prachtig kraamcadeau om te geven en helemaal om te krijgen wanneer het kindje nog geen kleertjes aan mag en je wel een persoonlijke inbreng in de couveuse wilt. Kijk ook eens naar een bijpassend mutsje!

                                                                                                            

© 2017 - 2024 Maatje prematuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel